Lanýžová
pasta
z
černého
lanýže
15%
Lanýžová
pasta
z
černého
lanýže
15%
(s
15%
letních
lanýžů)
je
opravdovou
lahůdkou
pro
chuťové
buňky,
ideální
jako
základ
pro
lanýžové
pokrmy.
Doporučujeme
k
přípravě
lahodných
sendvičů
nebo
jako
na
dochucení
masovým
pokrmům
a
omelet.
Můžete
přidat
trochu
olivového
oleje
nebo
majonézy
a
připravit
si
lahodný
dresink.Tip
na
servírování:
Chléb
(opečený
nebo
krutony)
Těstoviny,
rizoto,
polenta
Nádivka
na
těstoviny
(ravioli
nebo
tortelli)
nebo
maso
Grilované,
pečené
nebo
smažené
maso
Grilovaná,
pečená
nebo
smažená
zelenina
(zejména
brambory,
artyčoky
a
lilek).
Omelety
Pizza
Pečené
ryby
Lanýžové
pasty
jsou
zdaleka
nejuniverzálnější
a
nejjednodušší
produkty,
které
lze
v
kuchyni
použít.Doporučujeme
15-20
g
na
porci.
Používejte
studenou
formu
na
toasty
nebo
ohřátou
na
pánvi
jako
omáčku
na
těstoviny.V
závislosti
na
vašich
preferencích
můžete
připravit
složitější
pokrmy
přidáním
smetany,
bešamelu,
másla,
taveného
sýra,
oleje
nebo
majonézy.
Složení:
Žampiony
(Agaricus
bisporus),
extra
panenský
olivový
olej,
černý
letní
lanýž
(Tuber
aestivum
Vitt)
15%,
slunečnicový
olej,černé
olivy,
sůl.
Neobsahuje
barviva
ani
konzervační
látky.