Lanýžová
pasta
z
bílého
drahocenného
lanýže
Lanýžová
pasta
z
bílého
drahocenného
lanýže
(Tuber
magnatum
Pico)
je
jedním
z
nejoblíbenějších
produktů:
díky
typické
chuti
lanýžů
a
hub,
a
díky
jeho
snadnému
použití
z
něj
činí
univerzální
produkt
pro
různé
recepty.
Servírování
Na
Chléb
(rozpečený
nebo
s
krutony)
Na
Těstoviny,
rizoto,
s
polentou
Náplň
do
těstovin
(ravioli
nebo
tortellini)
nebo
masa
Grilované,
pečené
nebo
smažené
maso
Grilovaná,
pečená
nebo
smažená
zelenina
(zejména
brambory,
artyčoky
a
lilek)
Omelety
Pizza
Pečená
ryba
Použití
Doporučujeme
15-20
gramů
na
osobu.
Omáčku
lze
servírovat
studenou
na
toastu
nebo
zahřátou
na
pánvi
jako
omáčku
na
těstoviny.
Podle
svých
možností
můžete
připravit
komplikovanější
pokrmy
přidáním
smetany,
bešamelu,
másla,
taveného
sýra,
oleje
nebo
majonézy.
Bonus
Lanýžová
pasta
z
bílého
lanýže
patří
mezi
nejjednodušší
produkty,
který
lze
vařit
a
kombinovat
je
se
všemi
ingrediencemi.
Složení
Žampiony,
bílý
lanýž
drahocenný
(Tuber
magnatum
Pico)
1%,
slunečnicový
olej,
zelené
olivy,
sůl,
lanýžové
aroma.
Neobsahuje
barviva
ani
konzervační
látky.
Videorecept
Míchaná
vajíčka
s
lanýžovou
pastou
Giuliano
Tartufi